Lieze date

Daten, hoe het niet moet (2)

In het voorjaar schreef ik al eens een blogpost die voortkwam uit mijn datingsites-frustraties. Ik heb mijn profiel nog steeds (je kan nu eenmaal geen lid worden voor een maand, zo slim zijn ze wel), maar het heeft duidelijk nog niks opgeleverd. Of toch geen relatie. Want wat het wel al heeft opgeleverd, zijn compleet foute reacties. En die wil ik jullie niet onthouden. Want wat kan je beter doen met miserie dan er eens goed om lachen.

 

Een bloemlezing van de laatste weken:

  • “Mannen en auto’s is als vrouwen en schoenen”, als antwoord op mijn zeer oprecte vraag waarom zoveel mannen een profielfoto hebben genomen in de wagen. Dat verklaart net niets want er zijn bijna geen profielfoto’s van vrouwen waarop je hun schoenen ziet. Ik vind dat echt raar. Zijn die dan aan het rijden, bedenken ze dat ze een profielfoto nodig hebben, stoppen dan even en klaar is kees?
  • “Je schrijft dat je een dertiger bent, wat moet ik me daar bij voorstellen?”. Mmm, wat zou ik daar mee bedoelen? Hint: dat ik 30 kilo weeg is het niet.
  • “Hey zou je gewoon eens een testberichtje willen sturen want volgens mij is er iets mis met mijn account”.  Kerel, ik ben de technische dienst niet. Als je geen berichtjes krijgt, ligt dat misschien toch eerder aan iets anders…
  • “Hallo, zou ik jou eens een berichtje mogen sturen”. Eum, wat doe je dan op dit moment?
  • “I do a step forward. Your turn.” De man in kwestie woont in Hamburg, als hij 1 stap doet, blijven er nog veel te veel over voor mij. Maar ja, liefde overwint elke afstand zeker.
  • “Ik weet dat ik hier eigenlijk 1000 smoesjes of leugentjes zou moeten neerschrijven, maar de waarheid is dat ik bij het zien van je profiel gewoon dolgraag kennis wil maken met jou”. Waarom zou je smoesjes en leugentjes moeten schrijven? Zonder die uitspraak zou hij veel meer krediet hebben gekregen.
  • “Sorry dat ik geen foto zet, maar wegens professionele redenen wil ik niet dat mensen mij zouden herkennen. In mijn beroep is dat echt not done (ziekenhuisdokters zijn niet met de tijd mee)”. Je zit op een datingsite kerel, als je je daar voor schaamt, dan moet jij dat weten. Maar zaag er niet over om zo op een onverbloemde manier te kunnen stoefen over het feit dat je een dokter bent. Later komt er ook nog een stukje over de grote loft die hij net gekocht heeft en herhaalt hij 3 keer dat hij aantrekkelijk is want er heeft nog nooit iemand geklaagd. Ik word er niet echt warm van.

Vul gerust aan als jullie zelf nog toppertjes hebben. Kunnen we samen wat lachen.

5 gedachten over “Daten, hoe het niet moet (2)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s