Lieze checkt in

Lieze checkt in #9

lieze

Ik werd deze week een jaartje ouder en had dus een deadline voor mijn doelen. Hoe dat afliep kon je hier lezen. Met mijn verjaardag zelf nam ik een snipperdag, maar de dagen daarna waren business as usual en zelfs behoorlijk hard werken. Gelukkig kan ik komende week terug op adem komen, want ik heb een hele week herfstvakantie.

Toppertje 

Ik trakteerde mezelf op een bezoekje aan de kapper voor mijn verjaardag. De laatste jaren had ik geen vaste kapper meer en sprong ik al eens binnen bij Kreatos als ik impulsief bedacht dat ik mijn haar wou laten knippen. Maar deze keer maakte ik een afspraak bij een nieuwe kapper en dat viel 100% mee, leuke babbel, goede uitleg en als resultaat een mooi kapsel. Ik kreeg zelfs een extraatje toen ze hoorde dat het mijn verjaardag was. Een kleine zelfstandige waar ik met veel plezier zeker nog eens terug ga.

Floppertje 

Er lijkt een virusje achter me aan te zitten. Vrijdag voelde ik me al niet super en stond ik op met hoofdpijn en gisteren voelde ik me de hele dag koortsig. Ik deed nog een paar dingen maar gaf me daarna toch maar over en kroop onder mijn dekentje in de zetel. Het zou toch niet echt? Dat ik ziek word nu ik vakantie heb? Gelukkig is het vandaag al een stuk beter.

 

Afbeelding van de week

Wat vind ik Ish Ait Hamou toch een topkerel. Ik heb nooit zijn dansprogramma’s gezien, maar wel Terug naar eigen land en sinds ik tijdje volg ik ook zijn pagina op Facebook en Instagram. Er bleef nog 1 ding over: zijn boeken. Die heb ik de laatste weken gelezen. En wat een mooie zinnen staan daar in. Soms hele kleine dingen, maar die zo hard raken. Ik ben fan.

eb19e991e775ac24d29df8e0714b44ef

Een gedachte over “Lieze checkt in #9”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s