Lieze leeft

Het allegaartje (2)

Een drietal weken geleden schreef ik een blogpost met wat verschillende hersenspinsels. Omdat ik wel wou bloggen, maar geen inspiratie had voor een volledige post maar toch wat dingen kon vertellen. Vandaag zit ik weer met dat gevoel. En toen dacht ik: waarom maak ik van dat allegaartje geen maandelijkse feature. Dus bij deze (de naam kan misschien nog wat bijschaving gebruiken, daar denk ik nog even over na).

Ook al gemerkt dat het winter is? Tot nu toe vind ik dat eigenlijk nog heel fijn. Want het is koud maar droog. En dat zorgt voor prachtige beelden. De zonsopgang maar vooral de zonsondergang heeft de laatste dagen al voor heel wat pracht gezorgd. En er staan heel veel sterren aan de hemel ’s avonds. Voor mij mag het op deze manier nog wel even winter blijven (ijdele hoop, ik weet het). Vooral met de kerstmarkt binnenkort, als die alsjeblief koud en droog wil zijn in plaats van nat (of het moest sneeuw zijn, daar kan ik mee leven).

Waar ik winter en zomer een hekel aan heb, is te laat komen. Maar tegelijkertijd vind ik het ook maar niks om helemaal alleen te staan wachten of ergens alleen binnen te gaan. Ondertussen weet ik al wel ongeveer wie van mijn vrienden ook goed op tijd is en bij wie ik sowieso 10 minuten later mag aankomen om dan nog goed op tijd te zijn. Al is het ergste natuurlijk mensen die gewoon niet afbellen, privé gelukkig geen last van, maar op het werk wel eens. Zo onbeleefd!

Ergernis van de week is trouwens mannen die vinden dat ze hun ongezouten mening mogen geven, ook al kennen ze je amper. Zo had ik via internet contact met 2 mannen, die ineens allebei begonnen te zagen over dat ik het zo druk had en te hard werkte. En dat ik niet wilde doen wat zij wilden. Sorry, ik heb nog een leven buiten Tinder en datingsites. En daarnaast kies ik zelf hoe hard ik werk en in wie ik tijd investeer. Ik ben zo vriendelijk geweest omdat heel duidelijk te maken, maar sindsdien heb ik hem niet meer gehoord. Geen groot verlies voor mezelf denk ik dan.

Ik vind deze rubriek nu eigenlijk al geweldig. Ik verzamel alvast wat dingetjes voor volgende maand.

5 gedachten over “Het allegaartje (2)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s