Lieze date

Het onmogelijke verlanglijstje

Het is weer die tijd van het jaar, dat mensen cadeautjes voor elkaar kopen en er verlanglijstjes uitgewisseld worden. Allemaal om zoveel mogelijk pakjes onder de kerstboom te kunnen leggen. Vinden jullie het ook zo moeilijk om zo’n lijstje te maken?  Ik in ieder geval wel, en dit jaar al helemaal. Want eigenlijk heb ik alles al dat ik wil. In spullen dan toch. Want hetgene ik echt wil, dat kan ik niet op een lijstje zetten.

Voor het komende jaar heb ik immers maar 1 echte wens en dat is een partner vinden. Alleen kan ik dat moeilijk op mijn lijstje zetten. “Hey tante, voor mij een man van rond de 35, die positief in het leven staat en een gezin wil stichten”. Ik zal het dus toch op een andere manier moeten proberen, want onder de kerstboom zal hij dus niet liggen.

Ik kan er ook geen doelstelling van maken, want voor mij is een doel iets waar je zelf naartoe kan werken en waarbij je voor het grootste deel zelf in de hand hebt of je dat doel bereikt of niet. En dat is het hem nu juist, ik heb het niet in de hand. Ja ik kan wel op een datingsite gaan staan of gaan speeddaten (beiden al geprobeerd trouwens), maar die geven uiteraard geen garantie. Ik kan dus wel heel erg mijn best doen, er is een tweede persoon in het spel en een grote portie geluk die meespeelt.

 

Begrijp me niet verkeerd, ik weet dat ik heel veel dingen en mensen in mijn leven heb om heel gelukkig te zijn, maar die ene extra, dat zou wel de kers op de taart zijn. En ik kan hem dan wel niet op mijn verlanglijstje zetten, er staan dit jaar ook geen andere dingen op. Enkel een donatie aan een goed doel. Want als ik dan niet gewoon kan krijgen wat er op mijn lijstje staat, dan kan ik misschien wel zorgen dat iemand anders wel kan krijgen wat zonder een beetje extra steun voor hen ook onmogelijk zou zijn.

8 gedachten over “Het onmogelijke verlanglijstje”

 1. Ik begrijp je, mijn vriendin is ook al zo lang ,,op zoek,,. Maar Tinder en weet ik al niet meer, maken het er niet makkelijker op. Wie weet wat 2017voor je in petto heeft!

  Like

  1. Ik ben nog altijd voorstander van iemand ontmoeten in real life, maar soms moet je het lot een handje helpen. Tinder zal zeker niet de meest ideale manier zijn, maar soms is het wel gewoon een leuk tijdverdrijf.

   Like

 2. Hier dezelfde wens voor het nieuwe jaar! Internetdaten heb ik ook al geprobeerd en tinder passeert ook wel eens de revue als ik er ‘goesting’ in heb. Donderdag ga ik voor het eerst op speeddate.

  Maar ik hoop ook snel dat mijn ideale man snel voorbij komt!

  Like

 3. Ondertussen heb ik al een paar jaar een vriend, maar ben daarvoor ook 5 jaar alleen geweest, dus kan mij het verlangen naar iemand om alles mee te delen wel wat voorstellen. Al is het natuurlijk wel nog heel anders om dat halverwege de twintig te hebben dan halverwege de dertig met een kinderwens… Ik wens je dus de perfecte man voor 2017 (of neen, bijna perfect, perfect is ook niet tof ;-)
  Wel mooi wat je op je verlanglijstje zet!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s