Lieze checkt in

Lieze checkt in #17

img_0025

Vrolijk kerstfeest iedereen! Vandaag komt bij ons traditiegetrouw de hele familie bij elkaar. Sinds we een paar mensen moeten missen, is dat een stuk minder leuk dan vroeger, maar we proberen er het beste van de maken. Geniet van de tijd met jullie familie in ieder geval!

Toppertje

Ik heb vakantie. En die kon ik echt wel gebruiken. Maar nu dus tot in het nieuwe jaar thuis om te bekomen, leuke dingen te doen met vrienden en familie, uit te slapen en in de zetel te hangen als ik daar zin in heb. Om dan in januari te kunnen starten in ons nieuwe kantoor, want jawel, dat werd goedgekeurd. Het leukste cadeautje dit jaar onder de boom, zonder twijfel.

Floppertje

Het leek wel of iedereen rond mij ook dringend nood had aan vakantie. De laatste werkdag moest er nog zoveel gebeuren en liepen er ook nog heel wat dingen mis, zodat iedereen op de toppen van zijn tenen liep. Maar goed dat het altijd weer 17 uur wordt en de werkdag ook weer afloopt. En nu allemaal nieuwe energie opdoen en starten met een propere lei.

Complimentje

Sinds september heb ik een nieuwe uitdaging bij op het werk en doe ik een deel project management. Tot nu toe was dat vooral iets dat ik tussendoor wat probeerde op te volgen, maar deze week was er de grote test, want er moest voor de eerste keer rapportering gebeuren. Dat betekent heel veel administratie om heel veel centjes in ruil te krijgen, dus behoorlijk belangrijk. Het is nog niet helemaal rond, maar ik merk wel dat ik dat gewoon ga kunnen en daar twijfelde ik tot nu toch nog een beetje over.

Afbeelding van de week

Ik maak er weer een filmpje van. Deze week werd op de Nederlandse tv een concert van Jan Smit uitgezonden waarin ik een liedje ontdekte dat ik nog niet kende. Op een kerstdag waarop ik mama moet missen, heeft hij de woorden die ik niet heb.

 

2 gedachten over “Lieze checkt in #17”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s