Lieze checkt in

Lieze checkt in #33

img_0025

Vrolijk Pasen iedereen!

Toppertje

Altijd leuk om er tussenuit te zijn. Jullie konden eerder al lezen dat ik een paar dagen naar Kopenhagen ging. Ik ging samen met mijn zus en het was leuk om nog eens quality time te hebben en bij te praten over serieuze en minder serieuze dingen. Voor de rest van het jaar staan er nog geen tripjes naar het buitenland gepland, dus dit vakantietje is eentje om te koesteren.

Floppertje

“Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.” Zo voel ik me een beetje op dit moment. Ik gaf iemand een tweede kans en die persoon bleek die kans helemaal niet verdiend te hebben. En daar heb ik het wel wat moeilijk mee. Want ik voel me even een complete stommerik. Weer een beetje mij geloof in het goede in de mens verloren.

Complimentje

Toch even een schouderklopje voor mezelf dat ik 40 dagen bloggen tot een goed einde heb gebracht. Soms was het echt een uitdaging, maar dan was ik wel zo koppig om door te bijten want ik had me voorgenomen om het te halen en dat moest en zou dus ook lukken. Ook proficiat aan alle andere deelnemers, het was een leuke ervaring.

Afbeelding van de week

Toch nog even terug naar Kopenhagen. Veel mooie dingen om te zien, dus hier voor jullie nog een sfeerbeeld.

17861594_10154389993196767_5639218060555954628_n

Een gedachte over “Lieze checkt in #33”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s