Lieze checkt in

Lieze checkt in #51

 

img_0025

Ik hou het kort vandaag, want er komt ook nog een weekoverzichtje via de Perfect-uitdaging van afgelopen week. Maar ik kan mijn zondagse check in toch niet overslaan?
Toppertje

Vakantie is tijd voor vrienden. Maandag zag ik mijn vriendinnen van op school nog eens en we hebben er direct van geprofiteerd dat het nog zo’n mooi weer was. Gezellig buiten gegeten, nog buiten gezeten met een kaarsje bij en naar de heldere hemel zitten kijken. Nu maar hopen dat volgende week ook nog een paar zo mooie dagen brengt.

Floppertje

Vakantie is ook de tijd dat ik meer alleen thuis ben en dus meer (te veel) tijd heb om na te denken. Bij mij is dat meestal niet iets positiefs in de zin van denken aan nieuwe plannen, maar eerder de zorgen waar ik mee zit. En dat stop zetten is niet zo makkelijk.

Afbeelding van de week

Ik profiteer eigenlijk veel te weinig van mijn tuin. En dat is zonde, want kijk eens hoe mooi die eigenlijk is. Ik zou er veel meer van moeten genieten.

20729620_10154741312841767_9016856218731329864_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 gedachten over “Lieze checkt in #51”

  1. Ik wil volgende week nog wel eens komen genieten van je tuin (even mezelf uitnodigen) :-). Je kleinste vriendinnetje staat ook te popelen om haar stickertjes te komen halen ;-) :-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s