Lieze heeft een doel

30 dagen mindful

Het stormt een beetje in mijn hoofd de laatste tijd. Of soms net niet, omdat de energie op is om nog echt goed bij dingen stil te staan. De Mindfulness Challenge die Irene momenteel op haar blog doet, sprak me aan en ik vond het wel mooi om de laatste maand van het jaar mindful door te brengen en de uitdaging ook aan te gaan.De uitdaging ziet er als volgt uit:

minimalismchallenge4

Net zoals bij de Perfect-challenge van in de zomer, ga ik er soms misschien wel mijn eigen draai aan geven. En waarschijnlijk ook wel eens wisselen van dag want 25 december geen plannen maken gaat moeilijk zijn ;-) Ik bezorg jullie elke week een update hier en als er iemand graag meedoet, altijd welkom.

18 gedachten over “30 dagen mindful”

 1. Dat zou dan voor mij enkel in de maand juni kunnen (10 juni op een zondag – no email or social media – en 23 juni op een zaterdag – go bare faced). Als je full time werkt is het een lastige challenge, denk ik. Maar wie weet….

  Like

  1. Ik zal soms ook wel wat naar mijn eigen hand zetten. Morgen zal ik voor het werk ook online moeten gaan, want een aantal tools die ik nodig heb zijn online. Maar dan blijf ik gewoon offline voor social media en andere dingen buiten de werkuren.
   En bare faced gaan, dat doe ik bijna elke dag want ik draag enkel make up bij specialere gelegenheden, dus dat wordt een makkie.

   Geliked door 1 persoon

 2. Super! Ik deed die challenge twee jaar geleden (http://lepetitrequin.com/tag/30-day-minimalism-challenge/) en vond die toen echt wel de moeite om te doen. Ik koos wel elke dag willekeurig een opdracht uit i.p.v. de dagen te volgen; dat maakte het toch iets haalbaarder :-)
  Heb er al over gedacht om hem nog eens opnieuw te doen, al weet ik niet of deze periode (met morgen mijn verhuis) het ideale moment is… Anderzijds: mindful nieuw beginnen is ook niet slecht! :-)

  Like

 3. Leuke challenge, veel succes! Ik zou willen zeggen dat ik ga meedoen, maar ik voel nu al aan dat er weinig van in huis zou komen. Een andere keer misschien, ik zal hier eerst al eens volgen hoe het jou bevalt :-).

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s