Lieze checkt in

Lieze checkt in #68

img_0025

Vorige week twijfelde ik nog, maar ondertussen ben ik toch overstag gegaan en heb ik de kerstboom gezet. Gek eigenlijk dat het volgend weekend al Kerstmis is, al is de bijhorende vakantie wel heel welkom. Dat is voor de toekomst, eerst even terugblikken.

Ik kan me voorstellen dat niet iedereen de sneeuw de afgelopen week zo fijn vond, maar ik hoefde zondag nergens te zijn, dus ik kon er wel van genieten. Als ik buiten keek, zag ik een mooi ongerept sneeuwtapijt. En de sneeuw maakt ook alles zo mooi licht buiten. Dat mocht wel eens na al die grijze dagen.

Maandag was een ander paar mouwen, want toen moest ik wel de baan op. ’s Morgens was de weg nog open en was het droog, maar niet lang nadat ik op kantoor aankwam, kwam daar verandering in. Ik was dan ook heel dankbaar dat we flexibele werktijden hebben en dat ik gewoon voor donker al kon vertrekken om de besneeuwde straten te trotseren. Zo voelde ik me toch net nog wat veiliger.

IMG_2242.jpg

Dat ik topcollega’s heb, wist ik al langer, maar dinsdag werd het nog eens extra duidelijk. We bestelden ’s middags lunch, waar nog heel veel van over was en een collega maakte bij mijn vertrek naar huis mooi een potje klaar met restjes (inclusief dessert) zodat ik niet meer hoefde te koken. Een andere collega zette me dan ook nog eens thuis voor de deur af. Ik werd nogal verwend!

Ik vind mijn haar altijd zo geweldig als ik van de kapper kom. Ik durfde woensdag weer niet om er veel te laten afknippen (misschien in 2018) maar ik heb dan ook een kapper die zo fan is van mijn haar dat ze die eigenlijk niet graag knipt. Ze stylde mijn haar dan nog eens extra mooi omdat ze mij achteraf even model wou laten staan. Die rode haren, het maakt toch wat los bij de mensen.

Ik ben heel erg aan het aftellen naar de vakantie, maar uiteraard moeten er nog een aantal dingen afgewerkt worden voor het zo ver is. Daarom dat ik donderdag wel blij was dat een geplande vergadering niet doorging, zodat ik geen verplaatsing moest doen en tijd had om aan andere dingen te werken.

Vrijdag gingen we shaken met de collega’s, eerst cocktails shaken om iedereen van een aperitief te voorzien en daarna konden we nog een dansje placeren op het personeelsfeest. Ze hadden hun best gedaan om er iets mooi en leuk van te maken en als je in een leuk team werkt (lijkt we de constante van deze week) dan is het amusement ook wel verzekerd.

En ook zaterdag was het feest want toen ging de jaarlijkste kerstmarkt door. Mijn lever had dus nog geen vakantie deze laatste dagen, al heb ik het heel beschaafd gehouden hoor. Maar bij een kerstmarkt hoort nu eenmaal een jeneverke en als je veel volk kent, dan blijft het meestal niet bij eentje. En het was toch maar weer gezellig.

 

 

8 gedachten over “Lieze checkt in #68”

 1. Haha, dat is wel een voordeel van de kerstmarkten hier: geen jeneverkes, maar wel glühwein à volonté, maar dat lust ik niet. Al ga ik in België toch wel eens een jeneverke drinken denk ik ;-)
  Fijn dat je in zo’n tof team werkt; maakt zooo’n verschil he!

  Like

   1. Glühkriek, grappig, nog nooit van gehoord, maar kan mij inderdaad wel voorstellen dat dat superzoet is :-) Ik proefde hier recent glühmost, dat is zoals glühwein, maar dan met appelsap i.p.v. wijn. Was wel lekker :-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s