Lieze leeft

Ik beken tag

Award - tag (6)

Na een paar serieuzere dingen, is het nog eens tijd voor een luchtige tag. Eentje die ik al een hele tijd geleden las bij Evi en die oorspronkelijk werd gemaakt door Kim. Tijd dus voor verborgen eigenschappen en heimelijke genoegens.

Hoe zag ik er uit toen ik puber was?
Behoorlijk anders dan nu. Ik had hele korte haren, mensen die me pas van na school kennen willen dat meestal niet geloven, maar het is echt zo. De kleur bleef wel altijd hetzelfde, mijn rode haren zijn nooit geverfd, maar ik heb wel ooit zo’n balayage gehad Ik kleedde me ook veel sportiever en had zelden een rok of kleedje aan. Ik probeerde wel wat hip te zijn, maar deed nooit echt mee met bepaalde stromingen. Al had ik wel Buffalo’s, zoals zovelen toen.

Van welke muziek hou ik?
Dat is geen geheim, ik ben grote fan van Nick & Simon en Niels De Stadsbader, leuke popmuziek in het Nederlands dus. Vroeger was vooral mijn liefde voor Boyzone heel groot.
Al kan ik van heel veel verschillende muziek genieten. Dat was vroeger ook al zo. Ik had heel wat cd’s van alternatieve groepen, naast die van de boybands. En ook nu mag het best gevarieerd zijn. Het hangt maar van de stemming af: ik kan uit volle borst meezingen met schlagers, dansen op popmuziek en met veel plezier luisteren naar klassiekers.

Waar ben ik fan van?
Bij deze vraag denk ik al snel terug aan muziek, maar die hebben we hierboven dus al gehad. Andere dingen waar ik aan denk zijn: romans (zonder favoriete reeks of schrijver), Call the Midwife, Home & Away, een Iers accent, Frankrijk, musicals en de zon.

Waar weet ik echt niks vanaf?
Ongetwijfeld van heel veel dingen. Soms heb ik het gevoel dat ik niks af weet van het leven, maar dat zal nog wel meevallen.
Ik weet heel weinig over wetenschap en techniek, omdat ik er niet goed in ben en er niet echt interesse voor heb, al weet ik niet welke van die 2 oorzaak en welke gevolg is.
Als dingen me wel interesseren dan ga ik er vaak al snel iets over opzoeken want dan ben ik meestal toch nieuwsgierig.

Wat weten maar weinig mensen van mij?
Heel lang hebben mensen die zelfs redelijk dicht bij mij stonden niet geweten hoe ik me echt voelde en hoe moeilijk ik het had, maar dat is ondertussen wel veranderd denk ik (ook mede door deze blog). Ik sta nogal vaak bekend als de sterke en de zekere, maar dat ben ik dus zeker niet altijd.

Wat kijk ik stiekem op tv?
Ik kijk eigenlijk veel te veel naar van die onnozele programma’s op TLC. Dingen als ’90 days to wed’, ‘Dr Pimple Popper’, ‘Counting on’ en consoorten. Totaal geen inhoud, maar ik kan wel fijn de voyeurist uithangen. Het is nu niet dat ik die programma’s echt aandachtig bekijk, maar het is ideaal als achtergrond bij het doen van andere dingen.
Typische guilty pleasures als Temptation Island kijk ik dan weer niet.

6 gedachten over “Ik beken tag”

  1. Leuk deze tag! Ik heb echt al veel te lang geen TLC meer gekeken :p Ik keek vroeger vaak naar Little people big world en Say yes to the dress. Haha :D Oh en Dr. Phill maar dat is niet op TLC. Ik hou ook van de zon en weet ook totaal niets van wetenschap en techniek. Interesseert me ook niet zo eigenlijk.

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuke tag! Ik neem hem misschien wel eens over. En ik denk dat veel mensen graag eens naar pulp op tv kijken. Ik hou van zangwedstrijden en van programma’s over makelaars in New York en andere toplocaties. Geweldig leuk om naar te kijken!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s