Lieze checkt in

Lieze checkt in #125

Lieze checkt in

Alweer een week gepasseerd. En omdat ik veel te vaak foto’s vergeet te nemen en de rubriek ‘foto’ van de week’ hier dus meestal toch maar weglaat, ga ik deze week voor iets anders. Naast topmomenten en mindere dingen, maak ik ook plaats voor de kleine gelukskes (naar het idee van het boek van Lynn Van Royen).

Toppers

* Ik ging naar de nieuwe Mary Poppins film kijken. Uit pure nostalgie uiteraard. Nu waren de reacties niet onverdeeld positief, dus ik hoopte maar dat de teleurstelling niet te groot zou zijn, maar ik vond het best goed gedaan. Ik wist al dat de liedjes van vorige film niet zouden terugkomen, maar het was een aangename verrassing om ze toch te herkennen in de muziek die gebruikt werd en dat het verhaal nieuw was, maar toch ook heel erg het oude volgde.

* Goeie punten in de evaluatie over een sessie die ik heb gegeven en complimenten van een klant die ik begeleid heb. Het maakt de job nog altijd net dat beetje fijner.

* Nieuwjaarsreceptie met mijn collega-begeleiders uit heel Vlaanderen. Leuk georganiseerd met toffe netwerkinitiatieven, een mooi kader en lekkere taart. Op zo’n manier eens met de collega’s praten is toch anders dan in een vergadering.

* Onverwacht op een feest van de Rotary belanden omdat ik het plaatsje mocht invullen van iemand die last minute niet mee kon. In plaats van een rustige zaterdagavond thuis werd het een avond met lekker eten en dansen.

Floppers

* De Bouw & Reno beurs was een beetje een tegenvaller. Nu ik wat dichter bij de bouw sta dacht ik dat ik daar heel concrete dingen zou vinden, maar dat was dus veel minder dan gedacht. Nog geen bakstenen en dakpannen gekozen dus.

* Mijn lage energiepeil blijft een issue. Eentje waar ik toch echt eens verder mee moet gaan. Morgen staat alvast een afspraak bij de dokter gepland om te kijken of er ook iets medisch aan de hand is zodat ik daarna verder kan kijken wat zou kunnen helpen.

Kleine gelukskes

* De buurvrouw die ook altijd heel lief mijn vuilbak mee in het kot zet nadat de vuilniswagen is geweest.

* Ontdekken dat de houder voor mijn gsm in de auto gewoon zo hard wiebelt omdat er iets los geraakt is, wat opgelost is door het vast te draaien en dat hij nog niet versleten is.

 

 

 

 

8 gedachten over “Lieze checkt in #125”

  1. Ik vind zo’n bouwbeurzen ook altijd dubbel. Op een of andere haal ik er nooit zoveel uit als gehoopt omdat ze niet alles bij hebben en vaak niet te plaatse offertes kunnen maken. Ik twijfel nog over Batibouw komende maand.

    Like

    1. Ik weet het ook nog niet. Vorig jaar op Batibouw was ik wat overweldigd maar toen stond ik natuurlijk nog maar aan het prille begin van het proces. Nu zou ik er wel meer uit halen denk ik, maar ik overweeg van gewoon bij verschillende verdelers zelf langs te gaan, dan hebben ze waarschijnlijk ook wat meer tijd voor mij.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s