Lieze checkt in

Lieze checkt in #126

Lieze checkt in

Toppers

* Eindelijk beginnen kijken naar De Dag, amai, die serie is echt zo goed als iedereen zegt. Zo goed geschreven en zo spannend, zalig! Ik heb ook echt nog niemand gehoord die het niet goed vindt, dus absolute aanrader.

* Iedereen was zo bang gemaakt voor de sneeuw die zou vallen dat het op de baan dinsdagochtend eigenlijk helemaal niet zo superdruk was en ik dus relatief vlotjes in Brussel geraakte met de auto. En eerlijk, als er niet te veel last is op de baan dan vind ik sneeuw eigenlijk wel leuk.

* Het was nog eens quiztijd. Met mijn neven en nicht ging ik testen hoeveel onnozele feitjes ik nog kende. Het was niet simpel, maar we zijn uiteindelijk wel gewonnen. En natuurlijk is het vooral voor het plezier dat je aan zoiets meedoet.

* Mijn firmawagen is besteld. Het heeft even geduurd, maar nu is de bestelling toch echt doorgegaan. Nog even wachten tot hij er is uiteraard, maar ik heb dus iets om naar uit te kijken.

Floppers

* Discussie met een carrossier over een offerte. Niet dat ik geen zelfstandigen wil ondersteunen, maar het moet wel eerlijk blijven en de verzekering onnodig op kosten jagen, daar wil ik liever niet aan meedoen.

* Mijn bloedonderzoek was niet goed: zwaar tekort aan vitamine D en een tekort aan magnesium. Mijn apotheek thuis is dus momenteel behoorlijk uitgebreid want ik moet allerlei supplementen nemen. Hopelijk gaat dit nu wel helpen om me meer energiek te voelen.

Kleine gelukskes

* Super veel weergaves op mijn blog deze week, geen idee waarom, maar toch stiekem wel leuk.

* Als alle boodschappen Tetris-gewijs perfect in het mandje passen.

 

 

 

 

5 gedachten over “Lieze checkt in #126”

  1. Wij hebben de afleveringen van De Dag tot nu toe allemaal opgenomen en zijn ze wat aan het opsparen zodat we éénmaal we eraan beginnen ineens een kleine De-Dag-marathon kunnen doen. Ik ben benieuwd. Hopelijk zorgen de supplementen snel voor meer energie!

    Geliked door 1 persoon

    1. Ja dat zeker wel, maar eigenlijk had ik sneller naar mijn lichaam moeten luisteren denk ik, dus vandaar dat het niet goed was. Maar blij dat ze iets hebben gevonden, dan kan ik er nu iets aan doen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s