Lieze checkt in

Lieze checkt in #130

 

Lieze checkt in

Het was een pittige week. Het kwam er zelfs niet van om donderdag een blogbericht te posten, ook al had ik er eentje in mijn hoofd. Ik heb dus voorlopig nog iets te weinig van het zonnetje genoten, maar dat ga ik komende week goed maken.

Toppers

* Opnieuw wat om bij te leren over bouwen, want sinds deze week startte de module sanitair op de avondschool. Het was nog wat aftasten deze week, maar hopelijk leer ik daar toch ook nog een aantal kneepjes van het vak.

* De keuze van de bakstenen is nog altijd niet gemaakt, maar ik merk dat ik nu toch meer neig naar recuperatiesteen. Er zijn grote voorstanders en grote tegenstanders, dus dat deed me wat twijfelen. Ik ging deze week dus nog maar eens kijken en ook al is de knoop nog niet doorgehakt, de passie waarmee die ondernemer met zijn producten bezig is, was mooi om te zien.

* Ik heb mijn traject bij de psycholoog deze week kunnen afronden. Zij dacht al langer dat ik het zou kunnen en deze keer voelde het ook voor mij goed om vertrouwen te hebben dat het me wel gaat lukken. Ook al ben ik in het verleden al veel bezig geweest met mijn persoonlijke ontwikkeling, ik heb van haar toch nog heel wat inzichten gekregen waar ik heel dankbaar voor ben.

* Ik begon deze week ook met de cursus copywriting waar ik al eens over sprak. Ik wist al dat het een goeie coach zou zijn die het geeft en ik vond het alvast heel interessant, ook al ging het nog niet heel veel over schrijven, maar vooral over belangrijke begrippen.

* Ik was behoorlijk moe vrijdag. Maar ik had ook bij mijn beste vriendin thuis afgesproken. Ik overwoog eventjes om gewoon in de zetel te blijven zitten, tot ik besefte dat je bij vrienden gewoon relax kan zijn en wat in de zetel kan hangen bij een filmpje of zo. En met een fijn babbeltje tussendoor.

Floppers 

* De files naar Brussel. Ik deed er bijna 2,5 uur over donderdag. En dat Waze me op het einde in rondjes stuurde was ook wel minder. Gelukkig was ik onderweg voorbij één van van mijn starters gepasseerd en was ik daar gestopt voor iets lekkers.

Kleine gelukskes

* Gedepanneerd worden door een ex-collega toen bleek dat ik een aantal documenten tekort kwam.

* Een feestje met een hele avond Nederlandstalige muziek, ik vond dat wel eens tof.

 

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Lieze checkt in #130”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s