Lieze checkt in

Lieze checkt in #137

Lieze checkt in

Toppers

* Ik zag de afgelopen week een aantal vriendinnen terug die ik al een tijdje niet gezien had. Een aantal op een vernissage van een creatieve vriendin, anderen op café tijdens de kermis. Het was soms jammer om te horen hoe weinig ik soms nog weet van hun leven, maar anderzijds maken we gelukkig toch nog tijd voor elkaar om dan bij te praten.
En ik sprak ook nog af met een aantal vriendinnen die ik wel nog geregeld zie, wat natuurlijk ook nog altijd leuk blijft.

* Ik had 2 snipperdagen deze week en ook al kreeg ik op die dagen lang niet zoveel gedaan als ik wou, ik voelde aan mijn lijf dat ik wat rust moest nemen dus dan heb ik dat maar gedaan.

* De week voor Pasen is bij ons in de stad kermis-tijd en heel wat tradities. Voor ons familie-etentje waren we wel maar met een select groepje (want een aantal familieleden op vakantie), maar dat maakte de frietjes niet minder lekker en ’s avonds is het dan op stap met de vrienden. Ik hoop daar vandaag ook nog smoutebollen eten aan toe te voegen.

Floppers 

* Het blijven hopen dat er een moment gaat komen waarop de mist in mijn hoofd verdwijnt en ik me niet meer zo moe voel. De meeste dingen zijn aangepakt, dus laat ons hopen dat al die dingen werken en het binnenkort veel beter gaat.

Kleine gelukskes

* Eens niet super hard moeten nadenken hoe laat ik moet vertrekken om het verkeersinfarct te vermijden dat er meestal rond mijn huis is omdat ik tussen 3 scholen en een kinderopvang woon. Zelfs als ik geen vakantie heb zijn er dus voordelen aan schoolvakanties.

 

blogpost 35/40 van #40dagenbloggen

 

 

 

 

3 gedachten over “Lieze checkt in #137”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s