Lieze checkt in

Lieze checkt in #171

Lieze checkt in

Floppers

* Mijn hoofd wil soms 5 stappen verder zijn dan ik eigenlijk ben en dat is behoorlijk vermoeiend. Zeker ook omdat ik tegenwoordig lig te piekeren als ik in slaap moet vallen. Hopelijk maar iets tijdelijk.

Toppers

* Ik ging met mijn papa mee naar de parochiefeesten. Dan had hij gezelschap en ik moest niet koken. Op van die dingen lopen dan vooral kennissen van mijn ouders rond en elk jaar hoor ik wel van iemand hoe hard ik op mijn mama lijk. Klinkt misschien raar, maar eigenlijk vind ik dat wel leuk om te horen omdat dat toch aantoont dat ze nog aan haar denken als ze zoiets zeggen.

* Als iemand je meevraagt naar een ongelooflijk mottig café met echt goede spaghetti, dan zijn de verwachtingen uiteraard hoog gespannen. Het was ook effectief lekkere spaghetti. En een heel gezellige avond. Zo eentje waar je gewoon op je gemak over alles kan praten en het ineens uren later is.

* Ik blijf nog steeds een braaf meisje, want de Sint kwam op het werk, bij de papa en de beste vriendin liet ook nog lekkers achter aan mijn voordeur. Heel fijn voor mij allemaal, voor de lijn misschien iets minder.

* Herinner u nog dat ticket dat ik won voor het concert van Niels Destadsbader? Wat ben ik daar dankbaar voor man, want WAT EEN SHOW. Ik heb genoten van begin tot einde, staan zingen, dansen en ontroerd geweest. En dan nog Nielson en Bart Peeters er bovenop, het was echt geweldig. Centen sparen voor de bouw of niet, volgend jaar koop ik sowieso terug een ticket want ik besefte vrijdag wel dat ik er echt kei veel spijt van gehad zou hebben als ik er niet bij was geweest.

Kleine gelukskes

* Ish die mijn post over zijn boek op Instagram liket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #171”

   1. Is bij mij momenteel ook zo. Normaal lees ik 5-10min en ik lig in slaap, nu al nachten op rij dat ik precies kan blijven lezen, omdat ik gewoon niet in slaap geraak (nochtans doodmoe ondertussen…). Raar, hoe hoofden soms functioneren :-)

    Ik had nu trouwens stiekem wel een foto van dat zeer mottige café verwacht ;-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s