Lieze checkt in

Lieze checkt in #172

Lieze checkt in

Een week waarin de kracht van woorden heel duidelijk werd, in goede zin, maar ook in minder goede. Wat een gesprek niet allemaal met een mens kan doen.

Floppers

* Een gesprek op het werk om van een aantal frustraties in het team af te geraken heeft mij eigenlijk alleen maar achtergelaten met meer frustraties. Op het moment zelf besefte ik dat nog niet zo, maar nu het is kunnen bezinken merk ik dat er toch iets van kwaadheid is overgebleven. Of misschien ben ik gewoon gekwetst. Ik weet het nog niet helemaal. Nog 2 dagen werken en dan vakantie en die ga ik goed kunnen gebruiken om over een aantal dingen eens goed na te denken.

* Na zo’n zware dag kon ik de ontspanning van de kerstmarkt goed gebruiken. Ware het niet dat het stadsbestuur besloot om ze na een paar uur af te lassen omwille van het weer. Gisterennamiddag snapte ik dat, het goot en er was veel wind. Maar ’s avonds was het een pak beter en nu schijnt de zon hier zelfs. Toch wel echt jammer dus.

Toppers

* Vrijdag was het jaarlijkse kerstfeestje op het werk. Het was een eindje rijden, maar toen we eenmaal het verkeer getrotseerd hadden was het wel de moeite om het jaar stilaan af te sluiten met lekker eten, een streepje muziek en bijpraten met collega’s van de andere kantoren die ik niet zo vaak zie.

* Toen de kerstmarkt niet doorging, gingen we wel met een groep nog iets drinken. Daar was ook iemand bij van vroeger die ik al lang niet meer echt gesproken had. Nu was daar wel tijd voor en het heeft me deugd gedaan nog eens een babbel te kunnen doen en iets te horen te krijgen dat ik nodig had van te horen, ook al besefte ik dat ervoor misschien niet eens.

Kleine gelukskes

* Sushi gaan eten met een vriendin.

* De laatste aflevering van The Big Bang Theory, toch een beetje emo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 gedachten over “Lieze checkt in #172”

 1. Ondanks dat ik me ergerde aan een bepaalde verhaallijn in de laatste aflevering van The Big Bang Theory, hield ik het tijdens Sheldon zijn speech toch ook niet droog… Pakkend! Klinkt echt niet fijn wat er op je werk gebeurd is. Gelukkig komt er vakantie aan!

  Like

 2. Ik heb het laatste seizoen van TBBT nog niet gezien. Ik dacht eerlijk gezegd dat het eindigde met de trouw van Sheldon, en dat vond ik wel een mooi einde, want dat was het laatste seizoen beschikbaar op Netflix. Pas een tijdje later kwamen we erachter dat er nog eentje volgt :)

  Like

 3. Oei, jammer dat je met zoveel frustraties zit op je werk. Hopelijk heb je die ondertussen kunnen aankaarten.
  Ik was helemaal vergeten dat dat laatste seizoen van TBBT ondertussen verschenen is. Binnenkort ook eens kijken dus :-)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s