Lieze checkt in

Lieze checkt in #180

Lieze checkt in

Een week die bol stond van de kleine gelukskes, want dat zijn de beste.

Floppers

* Kwestie van jullie up to date te houden. De melatonine die de dokter me voorschreef om door te slapen werkt tot nu toe nog langs geen kanten. Ik weet niet of het het gebrek aan slaap of de periode van het jaar is, maar het maakte ook dat ik weer meer heb zitten piekeren deze week

Toppers

* We hadden op het werk een coachingopleiding (of toch het begin er van, want we hadden nu 2 dagen van de 4 in totaal). Dag 1 was ok, maar niet top want ging voor mij wat te traag, maar dag 2 was al een pak interessanter en praktisch. Het moment dat we dan ook nog eens waardering mochten uitspreken voor elkaar was ook echt een opsteker. 

* Omdat de opleiding in Brussel was en om 9u startte, nam ik de trein om de file te vermijden. De trein die ik daarvoor moet nemen is degene die kort geleden in de krant nog werd uitgeroepen tot minst stipte van het land. Ik had daar gelukkig nog nooit veel last van gehad, maar dat had ik beter niet hardop gezegd. ’s Ochtends ging alles nog ok, maar ’s avonds reed de trein gewoon niet. Gelukkig was er een lieve collega die me een stuk van de route een lift kon geven, waarna mijn zus me oppikte om me thuis te krijgen. En dat net die dag papa had gekookt, was helemaal goeie timing.

Kleine gelukskes

* met heel grijze lucht gaan wandelen zonder paraplu en dat het dan droog blijft
* vol goeie moed beginnen aan het zoveelste rapport en merken dat je ooit de helft al had geschreven
* vroeg moeten opstaan voor de opleiding maar daardoor 2 keer een super mooie zonsopgang zien
* een goeie babbel met de zus
* mijn dipje doorbreken met het volgende boek van de Zeven Zussen, in 1 dag uitgelezen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 gedachten over “Lieze checkt in #180”

  1. Klinkt als een prima weekje, en heerlijk, een boek uitlezen in een dag. Is voor mij lang geleden, heb er (door mijn depressie) ook niet de concentratie meer voor. Maar lees inmiddels wel weer (bijna) dagelijks, kan ik echt even van opladen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s