Lieze checkt in

Lieze checkt in #201

Lieze checkt in

Het was een week waarin er heel veel op me af kwam. Leuke dingen maar ook dingen die heel wat negatieve energie van me vroegen.

Mindermomenten
* Ik had een beetje een baaldag deze week (eigenlijk zelfs meer dan 1): een aantal dingen op het werk wilden niet vlotten, ik was moe, het regende, de architect belde om over iets te klagen, mijn computer wilde niet meewerken en mijn hoofd zat gewoon te vol. Het is wat beter ondertussen, maar ik tel toch af naar vakantie.

* Mijn slaapprobleem begint weer grotere proporties aan te nemen. Als dit zo blijft gaan dan ga ik toch echt terug naar de dokter moeten stappen of een slaapprogramma of zo volgen, want dit gaat zich anders wreken op termijn.

* De bus shampoo was leeg dus ik schakelde over naar een shampoobar. Heb er ooit nog eentje gebruikt maar deze is echt niet zo goed. Ik heb het gevoel dat mijn haar nog even vettig is als ervoor en ze zeggen dan wel dat je misschien geduld moet hebben, maar zo wil ik echt niet een tijdje rondlopen hoor. Dus toch maar naar de winkel voor iets anders.

Gelukskes

* Ik had nog eens een avondje met de vriendinnen. Tijdens de lockdown videobelden we een paar keer, maar samen aan tafel zitten is toch nog altijd veel fijner. Ik was dan ook blij dat we dat nog konden doen voor iedereen op vakantie gaat.

* Er is heel veel bedrijvigheid op de bouw. Moet ook, want ze zitten allemaal een beetje op elkaar te wachten nu dus alle schakeltjes moeten mooi op hun plek vallen, anders loopt het vast. Maar het lijkt goed te komen voorlopig.

* Ze hebben echt niks meer om uit te zenden op tv dus sommige dingen komen uit een hele oude doos. Zo zag ik toevallig dat ze ook ‘Wat nu weer’ terug geven. Nu pas beseft een mens uiteraard dat dat eigenlijk helemaal niet zo goed was, maar nostalgisch was het wel. Al zijn een aantal andere herhalingen toch veel meer een aanrader.

* Normaal hebben we een uitje op de braderij op het einde van het schooljaar, maar dit jaar moest ik dat met de beste vriendin omzetten naar een rondleiding op de bouw en een wijntje achteraf. Minstens even gezellig hoor!

6 gedachten over “Lieze checkt in #201”

 1. Die rondleiding op de bouw moet leuk geweest zijn.
  Balen van het slapen. Ik hoop dat dat snel verandert, want van slecht slapen word je op allerlei vlakken niet blij.

  Like

 2. Oh geen succes met een shampoo bar? Ik ben begonnen met die uit Dille en Kamille (maar die ruiken niet zo fijn vind ik). Sindsdien koop ik er in de verpakkingsvrije winkel in Leuven en ik heb er ook eens zelfgemaakte gekregen van een vriendin. Ik voel geen impact op mijn haar (was al jaren altijd om de 2-3 dagen mijn haar)

  Like

  1. Ik denk dat het gewoon aan deze specifieke shampoobar lag, want ik heb er nog al eens eentje gehad die ik wel goed vond. Momenteel terug even klassieke shampoo, maar als ik nog eens in de juiste winkel geraak, breng ik terug een shampoo bar mee.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s