Lieze checkt in

Lieze checkt in #248

Lieze checkt in

Dat was top
* Ik kreeg eindelijk eens de kans om de vriendenkring van mijn vriend te leren kennen. Zijn beste vrienden had ik al wel eens ontmoet, maar de iets bredere kring nog niet. Door Corona waren er immers weinig mogelijkheden. Maar nu was het tijd om wat feestjes in te halen en hadden we gisteren een fijne barbecue. Het feit dat de zon eindelijk ook nog eens van de partij was, was een grote plus.

Andere koek
*
Weet je wat pijn doet? Een naald in uw bovenste vingerkootje. Nu ja, die naald moest daar in omdat ik al bijna een jaar last heb van mijn vinger en ze hopen dat met een prikje cortisone op te lossen, maar ik heb toch maar eventjes weggekeken toen ze met die naald aan het draaien en doen waren om het beste plekje bij mijn ligament te vinden.

* Ik vond 1 september dit jaar echt een lastige dag. De plusdochter moet tegen de wil van de papa naar een school hier best een eindje vandaan, wat natuurlijk al een domper is en toen ik al die ‘back to school’ foto’s zag op sociale media pikte het behoorlijk dat ik zelf niet aan de schoolpoort kon staan die ochtend.

Kleine gelukskes
+ naar de Paw Patrol film met een kleine grote fan + een mooi kleurtje op de muur van de living + mijn aanslagbiljet van de belastingen al krijgen (ik krijg nog wat terug, anders zou het geen gelukske zijn) + cocktails drinken met de vriendinnen + een avondwandeling + complimenten krijgen bij het paardrijden +

9 gedachten over “Lieze checkt in #248”

  1. Hmm, een naald in uw vinger, ik krijg al kriebels van het gedacht alleen al! Ge wilt het misschien niet horen, maar ooit hebben ze m’n teen eens verdoofd voor een operatie… Ik kan u zeggen, da’s ook geen lachertje 🙈

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s