Lieze checkt in

Lieze checkt in #49

 

img_0025
Toppertje

Mijn zus verhuisde onlangs. Ik ging wat helpen dus ik had haar appartement uiteraard al wel eens gezien, maar deze week gingen we voor het eerst met het gezin bij haar eten. Er is heel wat gebeurd in onze familie de laatste jaren en dit was zo nog eens een avondje waarop het gezellig was en er niet te veel aandacht moest besteed worden aan de problemen. Naar mijn gevoel was dat lang geleden, dus ik heb er van genoten.

Floppertje

Ik ben duidelijk toe aan vakantie, want de laatste dagen heb ik toch maar een aantal stomme stoten uitgehaald. Zo legde ik om 1 of andere bizarre reden de krop sla in de diepvries. Wat ik al dacht werd bevestigd, sla is niet meer bepaald eetbaar als hij terug ontdooid is. Vrijdag dan reed ik per ongeluk de parking van de buren op in plaats van die van ons kantoor. Ik ben toch nog maar teruggedraaid om mijn laatste dagje te kloppen.

Afbeelding van de week

Ik typ dit in de regen, maar die zal ik al snel kunnen achterlaten. Ik trek namelijk naar de hittegolf. Nu vind ik zon op vakantie wel leuk, maar dit hoefde nu ook weer niet. Duim even mee dat ik niet smelt?

weer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #49”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s