Lieze checkt in

Lieze checkt in #183

Lieze checkt in

Ik hoef gelukkig de teneur van de vorige weken niet meer verder te zetten en hier slecht nieuws te brengen. Controle bij de dokter deze week liet een gezonde hartslag en bloeddruk zien. En ook de osteopaat nam me nog eens onder handen om me weer zo snel mogelijk in topconditie te krijgen. Terug naar de gewone toppers en floppers dus.

Floppers

* Tijd om voor een keuken te gaan kijken voor het nieuwe huis. Ik kwam jammer genoeg bij een lastige verkoper terecht die blijkbaar verwachtte dat ik alles al wist en hij dat gewoon rap even ging uitrekenen, maar ik wou net nog heel wat inspiratie krijgen en die vond ik niet bepaald bij hem. Toen hij ook nog eens begon te discussiëren over technische fiches was mijn enthousiasme al snel wat weg. Maar volgende week ga ik gewoon eens ergens anders horen.

Toppers

* Nu ik alleen thuis zit om wat tot rust te komen, was het voor mij net belangrijk om net niet te veel alleen thuis te zitten. Want dat is de snelste weg naar piekeren. Gelukkig zijn er dan lieve vrienden die zeggen dat ik gewoon bij hen in de zetel mag komen zitten. Dat niet alleen zitten doet al heel veel.

* Handig ook dat het net vakantie was en er dus een aantal mensen ook vrij waren. Zo kon ik naar de markt en iets gaan drinken met een vriendin, gaan eten met een andere vriendin, gaan eten voor de verjaardag van de zus… Ik had elke dag wel een uitstapje.

* Ik ben eindelijk nog eens gaan paardrijden. Het was ondertussen meer dan een jaar geleden maar het heeft zo’n deugd gedaan. Ik heb er dan wel spierpijn aan overgehouden maar dat heb ik er helemaal voor over. Voor de rest was het alsof ik nooit was gestopt. En ik moet dat gewoon echt terug meer doen, want voor mij is dat echt de ideale ontspanning.

Kleine gelukskes
* verse kibbeling van de markt
* de eerste sneeuw
* veel lieve, bezorgde berichtjes
* een pakje van een collega
* in het vriendenboek van het kleinste vriendinnetje mogen tekenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 gedachten over “Lieze checkt in #183”

  1. Je bent goed voor jezelf aan het zorgen… Goed bezig. En de keuken, hoor eens bij een schrijnwerker als je weet wat je wil vaak zijn ze goedkoper en heb je meer opties dan bij een keukenbouwer als het kan van de bouwfirma uiteraard..

    Like

  2. Zeker elders gaan horen, mee helpen denken en goede suggesties doen is net de kern van hun job. Ooh, rij jij paard? Hier is het alweer meer dan 10 jaar geleden, maar het was wel echt een grote passie, onze huwelijksreis was zelfs te paard… Zalig dat je ervan hebt genoten. Kan enorm helpen om het hoofd leeg te maken he!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s