Lieze checkt in

Lieze checkt in #5

lieze

Het is een moeilijke, emotionele week. Het kan niet altijd rozengeur en manenschijn zijn natuurlijk. Dus liet ik alles maar wat op z’n beloop, want een rustpuntje is soms oh zo nodig.

Toppertje 

Ik ging vorige zondag shoppen in Eindhoven, want ik had mezelf nieuwe schoenen beloofd. Het was nog een zalige dag, met zomerweer en dus ijsjesweer (een mens moet toch ook een rustpuntje inbouwen tussen al dat shoppen). Ik kwam met heel wat meer thuis dan enkel nieuwe schoenen, maar ik heb er heel erg van genoten.

Floppertje 

Het is vandaag exact 2 jaar geleden dat mama stierf. Ik voel al heel de week dat het op mij hangt: slecht slapen, er niet met mijn gedachten bij, treurig en lusteloos. Wat uiteraard normaal is. Het werd me overlaatst ook ineens duidelijk dat ik waarschijnlijk veel meer jaren ga leven zonder moeder, dan met moeder, een heel raar gevoel. Ze zal in al die jaren nooit vergeten worden en ze wordt nog heel erg gemist.

Complimentje

Dat is voor deze week gewoon de week doorkomen denk ik. Ik deed weinig meer dan gaan werken, lummelen en slapen. En dat was ook eventjes nodig, want verdriet is vreselijk vermoeiend. Maar ook dit zal ooit weer beter gaan.

Afbeelding van de week

Hier in de buurt zit een winkeltje met prachtige kaartjes en dergelijke. Ergens vorig jaar kocht ik een voorraadje en daar zat deze tussen. Het sprak mij dadelijk aan omdat het zo erg van toepassing is. Ik kan het dan wel niet meer versturen naar mama om mijn dankbaarheid uit te drukken, maar sindsdien heeft het hier een ingekaderd plaatsje op de kast bij haar foto.

12105860_10153059569396767_6881085910509684943_n

4 gedachten over “Lieze checkt in #5”

  1. Wat een mooi kaartje. Mijn moeder kan dat ook. Veel moed en sterkte. Verdriet is vreselijk vermoeiend en intussen moet je toch ook maar gaan werken enzo zoals iedereen. Goed dat je jezelf tijd gunt.

    Geliked door 1 persoon

  2. Dat is een heel mooi kaartje. Verdriet komt op speciale data en even vaak ook compleet onverwacht. Ik wens je veel mild zijn voor jezelf, zoals je nu doet, zodat je net toe kunt komen met de kracht die je hebt.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s