Lieze checkt in

Lieze checkt in #3

 

lieze

Hoera voor goede voorbereidingen, want ook al had ik een drukke week, ik had vorig weekend tijd genomen om te bloggen en vooruit te schrijven, dus ik kon toch mijn zegje doen hier. En gelukkig zijn mijn weekends altijd wat minder druk zodat ik weer even tijd maak om in te checken.

Toppertje 

Ik ga al jaren naar de osteopaat, soms omdat ik met een probleem zit, anders gewoon op onderhoud, zoals ik het wel eens noem. Deze week was het weer zover. En eigenlijk zat alles in mijn lijf gewoon goed. Dat was in het verleden wel anders. Doordat ik heel wat moeilijke tijden heb doorgemaakt de laatste jaren, had zich dat ook echt op mijn lijf gezet en had mijn osteopaat altijd heel wat damage control te doen. Maar nu blijkt dat het zelfs meer was dan de schade te beperken, maar dat het eigenlijk weer goed zit (of toch zo goed als zou kunnen, hij kan geen wonderen verrichten natuurlijk).

Floppertje 

Twee jaar geleden zat ik nu aan het ziekenbed van mijn mama. Eerst dacht ik dat ik er niet zo mee bezig was, maar de laatste dagen merk ik toch dat sommige dingen me triggeren en dat ik het dan toch weer moeilijk krijg (wat volstrekt normaal is uiteraard). En dan had ik heel graag gehad dat ik toch nog laatste woorden zou gehad hebben, met goede raad. Of de geruststelling dat alles wel goed zal komen. Want ook al weet ik vaak wat mama zou zeggen in een bepaalde situatie, het blijft jammer dat ik het nooit echt van haar zal horen.

Complimentje

Mijn dinsdag startte met om zeven uur thuis vertrekken, op het werk komen en mijn mails verwerken, workshop in de voormiddag, infosessie in de namiddag en dan met het nieuwe team vergaderen tot bijna zes uur. Dan de trein naar huis en binnenkomen rond half 8. En toen… heb ik mijn sportkleren aangedaan en ben ik nog naar de Zumba gegaan. Als dat niet flink is. Maar ja, ik heb natuurlijk wel een doel.

Afbeelding van de week

De natuur zag er zo prachtig uit de laaste weken, het is dan al wel wat vroeger donker, maar het mooie weer in september zorgt voor wondermooie zonsopgang en zonsondergang. Zo mooi, dat je ze niet op foto krijgt. Wat ik wel op foto kreeg was het vuurwerk gisterenavond in Hasselt. Altijd fijn om nog eens terug naar Limburg te gaan en oude vriendinnetjes te zien.

instagramcapture_5c667d21-b371-43bc-a493-9360d05a2c8a

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s